The Baron in the Trees

2018 / Interactive Installation / Variable Dimensions

IMG_1425-2
IMG_1442
text
text2

I created a labyrinth space which invites the visitor to let their body show them how to interact with it. When one enters through the door, the senses become disoriented and nothing is familiar. Five-centimeter thickness of flour on the floor makes it difficult to walk. The sound scape that people hear is mixed with the sound from elsewhere. The chairs where one is supposed to sit are not stable. Additionally, the space is divided by 18 different shaped “frames”, all of them designed based on different human position scales. This work is not about creating new things, rather, attempting to make the “bridge”, in hopes to help people to look from a different point of view.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s